Jacuzzi Verkopen

Gebruikte jacuzzi verkopen? Vraag nu direct een bod aan!

Indien u uw jacuzzi wilt verkopen dan ontvangen wij graag enkele foto’s en aanvullende informatie van uw jacuzzi, spa en bubbelbad. 

Vul het online aanvraagformulier in en stuur de foto’s met eventueel aanvullende informatie via WhatsApp of per mail naar info@jacuzziverkopen.nl.

Ook jacuzzi met schade of defecten

Ook met schade of een defect kopen wij graag uw gebruikte jacuzzi, spa en bubbelbad. Graag ontvangen wij een specificatie van wat er defect is. In geval van schade graag duidelijke foto’s sturen. 

Vraag eenvoudig een offerte aan en binnen 24 uur een passend bod op uw gebruikte jacuzzi, spa of bubbelbad. Het bod wat u ontvangt is 48 uur geldig. 

Wij ontvangen graag eerst enkele gegevens over uw spa, zodra u de gegevens heeft ingestuurd krijgt u de mogelijkheid om uw afbeeldingen te uploaden. Werkt dat niet of heeft u veel/grote foto’s? Via WhatsApp kan natuurlijk ook altijd!

Gebruikte Jacuzzi Inkoop

INFORMATIE
Aanvragen worden sneller in behandeling genomen indien de onderstaande informatie compleet wordt aangeleverd, met duidelijke foto’s conform instructies.

FOTO
Graag ontvangen wij foto’s van de ombouw, de kuip, de bediening en de eventuele defecten en beschadigingen. Daarnaast is het belangrijk om een foto op afstand te ontvangen en foto’s van de doorgang naar de straat. Deze kunnen wij gebruiken om de juiste voorbereidingen te treffen voor het verwijderen van de jacuzzi.

VERWIJDEREN
Kan een jacuzzi niet op de zijkant naar de straat verplaatst worden, dan is hijswerk vaak een vereiste. Geef dit altijd (ook bij twijfel) aan bij uw aanvraag.

MINIMALE VERKOOPPRIJS
Wil je het meest mogelijke ontvangen voor uw jacuzzi, spa of bubbelbad? Dan adviseren wij om uw jacuzzi op Marktplaats of 2dehands te plaatsen.
Begrijpt u dat er kosten verbonden zijn aan het verwijderen en ophalen van een jacuzzi, het repareren van een jacuzzi en garantie kunnen bieden? 
Wij ontvangen graag uw minimale verkoopprijs. 

GRATIS JACUZZI VERWIJDEREN
Heeft de jacuzzi veel schade en/of defecten dan zijn de reparatiekosten vaak al bijna gelijk aan de inkoopwaarde. Wij zullen dit netjes aangeven en verklaren in ons bod. Wij kunnen u dan geen vergoeding geven voor de jacuzzi maar deze wellicht wel gratis verwijderen en ophalen. 

Heeft u een vraag?