Bedankt

Wij hebben uw gegevens gerelateerd aan uw aanvraag ontvangen.

Indien u uw jacuzzi snel wilt verkopen dan ontvangen wij graag enkele foto’s en eventueel aanvullende informatie van uw jacuzzi, spa en bubbelbad.

Het liefst ontvangen wij de foto’s via WhatsApp…

Per mail kan natuurlijk ook maar zal minder snel in behandeling worden genomen.

Gebruikte Jacuzzi Inkoop

INFORMATIE
Aanvragen worden sneller in behandeling genomen indien de onderstaande informatie compleet wordt aangeleverd, met duidelijke foto’s conform instructies.

FOTO
Graag ontvangen wij foto’s van de ombouw, de kuip, de bediening en de eventuele defecten en beschadigingen. Daarnaast is het belangrijk om een foto op afstand te ontvangen en foto’s van de doorgang naar de straat. Deze kunnen wij gebruiken om de juiste voorbereidingen te treffen voor het verwijderen van de jacuzzi.

VERWIJDEREN
Kan een jacuzzi niet op de zijkant naar de straat verplaatst worden, dan is hijswerk vaak een vereiste. Geef dit altijd (ook bij twijfel) aan bij uw aanvraag.

MINIMALE VERKOOPPRIJS
Wil je het meest mogelijke ontvangen voor uw jacuzzi, spa of bubbelbad? Dan adviseren wij om uw jacuzzi op Marktplaats of 2dehands te plaatsen.
Begrijpt u dat er kosten verbonden zijn aan het verwijderen en ophalen van een jacuzzi, het repareren van een jacuzzi en garantie kunnen bieden? 
Wij ontvangen graag uw minimale verkoopprijs. 

GRATIS JACUZZI VERWIJDEREN
Heeft de jacuzzi veel schade en/of defecten dan zijn de reparatiekosten vaak al bijna gelijk aan de inkoopwaarde. Wij zullen dit netjes aangeven en verklaren in ons bod. Wij kunnen u dan geen vergoeding geven voor de jacuzzi maar deze wellicht wel gratis verwijderen en ophalen. 

Heeft u een vraag?